• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

altOok bedrijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de Glasbak. Wanneer er geen repetities of voorstellingen zijn, kunnen de zalen dienen als vergaderruimte of gebruikt worden voor het geven van seminars en workshops. Veel bedrijven en scholen maken al gebruik van deze mogelijkheid en zijn vaak erg enthousiast over de accommodatie en de faciliteiten.

 Er is van alles in huis om een seminar, vergadering of bijeenkomst tot een succes te maken, zo zijn wij in bezit van een beamer en een projectiescherm met een afmeting van 325 cm x 249 cm, een waar bioscoopscherm dus. Natuurlijk kunt je gebruik maken van onze telescooptribune in de grote zaal, die wij graag voor je uitschuiven. Kijk bij Faciliteiten voor wat we nog meer in huis hebben.

 Dat is weer iets anders dan vergaderen in een saaie en weinig inspirerende omgeving. Met de huuropbrengst kunnen weer investeringen gedaan worden in het gebouw. En zo steun je dus ook de amateurkunsten verenigingen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

 Voor de prijzen kun je ons vrijblijvend mailen of bellen, vraag even naar Erwin Budding.
 Uiteraard geven wij je graag een rondleiding.

Let op!: De zalen worden niet verhuurd voor feesten en partijen.

Voorwaarde zaalhuur