• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Met de auto

A1 Almere-Amersfoort / A6 Almere-Lelystad

Afslag 3 Almere stad west (S101 hogering) – einde afslag links richting S101 – rechtdoor richting S101 hogering – hogering alsmaar rechtdoor – afslag Muziekwijk 12 / Kruidenwijk 13 – onder aan de afrit bij de rotondes rechts de Muziekdreef op – 2de afslag naar rechts de Trompetweg in – aan het einde van de weg bij de rotonde ¾ links de pianoweg in – bij de 3de verkeersdrempel links de Lierstraat in – volg dit weggetje en na 100 meter is er de parkeerplaats van De Glasbak - Theater & Cultureel Centrum.

Met de trein

U stapt uit bij station Almere Muziekwijk. Dan loopt u langs de busbaan richting Almere stad. Op een gegeven moment kunt u naar links onder het spoor door via een tunneltje. Na een paar honderd meter ziet u aan uw rechterzijde een glazen gebouw met een groene uitstraling. Dit is de Glasbak (plusminus 10 minuten lopen).

Met de bus

Zowel buslijn 4 (richting Gooise kant) als buslijn 5 (richting Muziekwijk) stoppen achter de Glasbak. U stapt uit bij de halte “componistenpad” en loopt via het tunneltje onder het spoor door. Na een paar honderd meter ziet u aan uw rechterzijde een glazen gebouw met een groene uitstraling. Dit is de Glasbak (plusminus 2 minuten lopen).
 

 

De Glasbak - Contact

Naam (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Telefoon
Invalid Input
Vraag/Opmerking
Invalid Input

De Glasbak - Offerte Formulier

Naam (*)
Naam verplicht
Straat (*)
Straat verplicht
Huisnummer (*)
Invalid Input
Postcode (*)
Invalid Input
Telefoonnummer (*)
Invalid Input
Email
Invalid Input
Ik ben geinteresseerd in de volgende zaal

Invalid Input
Datum gebruik zaal
Invalid Input
Aantal te verwachten personen/bezoekers
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input