• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Hoi! Wij zijn Song and Dance Company Vocal Motion, het gezelligste koor van Almere! Onder leiding van onze dirigent Michael Elia en met begeleiding van onze pianist Gerke de Boer zingen wij een zeer uitgebreid repertoire. Van golden oldies tot recente top 40 hits en van een vrolijk up-tempo nummer tot een prachtige ballad: wij zingen het allemaal. Een greep uit ons repertoire: Arcade (Duncan Laurence), Everything (Michael Bublé), Happy (Pharrell Williams), Human (Rag’n’Bone Man), Memories (Maroon 5), Reach out I’ll be there (Four Tops) en Walking on sunshine (Katrina & The Waves). Niet alleen ons repertoire is gemixt, ook de samenstelling van ons koor. Verschillende culturen, verschillende beroepen/werkgebieden, de oudste is in de 70 en de jongste eind 20. Hoe leuk is dat?

In november 2024 bestaan we 30 jaar, dat vieren we met een jubileumconcert in De Glasbak. We zijn al druk bezig met het oefenen van speciale nummers voor dit concert!


Wist je dat we ook regelmatig proberen op te treden? Zo zingen we in december kerstliedjes in Almere Stad en Almere Haven en in januari 2023 stonden we zelfs in Paradiso Amsterdam tijdens de korendagen! Dat was echt ontzettend gaaf om te doen.


Momenteel zijn wij voornamelijk op zoek naar mannen om ons leuke koor te komen versterken! Dus ben jij een man en hou je van zingen? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken en sfeer te proeven. Het is wel fijn als je je van tevoren even aanmeldt via het contactformulier op onze website www.vocalmotion-almere.nl . Wij repeteren in De Glasbak op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met een korte pauze om 21.00 uur.

We kijken uit naar je komst!