• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

altODI is de oudste toneelvereniging in Almere en is opgericht op 20 april 1982. De groep bestaat uit 25 enthousiaste leden in diverse leeftijdscategorieën. Daarnaast is er nog een team van vrijwilligers die de mooiste decors bouwen, licht, geluid en de grime verzorgen.

Iedere dinsdagavond repeteren wij van 20.00 tot 23.00 uur in amateurkunstengebouw "de Glasbak". Na jaren van buurthuis, scholen en andere locaties verhuisd te zijn hebben we nu onze vaste plek gevonden in "de Glasbak". Hier hebben we naast een mooie repetitieruimte ook een ruime opslag waar de decormannen kunnen bouwen aan de diverse decorstukken.
alt
De Glasbak beschikt ook over een gezellige theaterzaal waar we onze voorstellingen kunnen uitvoeren. We hebben het gevoel nu helemaal op de juiste plek te zitten. De mogelijkheden die we hier hebben zijn uniek te noemen.

Contactgegevens:
Voor meer info, check: www.odi-toneel.nl