• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

altPopkoor Remix is opgericht in de zomer van 1998 en is niet meer weg te denken uit cultureel Almere en ver daar buiten. Het jonge en enthousiaste koor zingt een repertoire dat bestaat uit een mix van oude bekende popnummers en hedendaagse popmuziek van artiesten en groepen als George Michael, Queen, Amy MacDonald, Marco Borsato, Bløf en Robbie Wlliams.
 

Remix telt ca. 55 leden verdeeld over de stemsoorten sopranen, alten, tenoren en bassen en staat onder de deskundige enalt sympathieke leiding van dirigent David Cucchi. De wekelijkse repetities worden ondersteund door een vaste pianist Richte van Ginneken. Remix treedt regelmatig op tijdens evenementen, festivals enz. Zo stond het koor op het podium van Paradiso, in de Amsterdamse Westerkerk en op festivals in Hengelo, Arnhem, Zandvoort en Middelburg.

De repetities zijn iedere dinsdag van 20.00 uur tot 22.15 uur met een korte pauze en laten zich het best omschrijven als een combinatie van het serieus instuderen van nieuwe nummers en ‘’lekker zingen’’ van reeds bekende nummers.
 Voor informatie verwijzen wij je graag naar onze website www.popkoorremix.nl.