• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Faust

Quinten Faust startte in 1998 met tien kinderen in een basisschool in Almere Stad, toen nog onder de musicalschool “de Theatermakerij” van Martin Mens. In de loop der jaren groeide de school uit tot een instituut met bijna 1000 inschrijvingen per jaar en 3 vestigingen. Daarnaast organiseerde Faust diverse festivals en evenementen in de stad, zoals de jaarlijkse Sinterklaasintocht van Almere. Quinten Faust was toe aan een nieuwe uitdaging. Hij werkt sinds enige tijd als studieleider van de HBO docent Theater aan de Hogeschool van Leeuwarden en kan beide functies niet meer combineren.

15 jaar meegegroeid

Al vanaf het begin is Gaby Waakhuijsen verbonden aan de school, eerst als cursist, later als stagiaire en de afgelopen 9 jaar als docent en coordinator. Het afgelopen jaar heeft zij de school draaiende weten te houden en is daar zo enthousiast over geworden, dat ze het roer gaat overnemen vanaf april. Een logische stap voor zowel de kinderen en jongeren die aan de school verbonden zijn, als voor Gaby zelf! Quinten Faust heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij de school in goede handen achterlaat.

Nieuwe naam

Met het oog op de toekomst gericht heeft Gaby Waakhuijsen mooie plannen met de school, en ook over verdere samenwerking met de instanties in Almere. Het lijkt een mooi moment om de naam van de school te veranderen in Theaterschool Almere, omdat dat nu en in de toekomst de lading goed zal dekken.

Contactgegevens:

Afmelden voor de les: sms naar 06-412 06 492

Inschrijven: inschrijven via dit formulier

Website: www.theaterschoolalmere.nl