• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.Gitaarpraktijk André de Borst On Stage presenteerd: live in Almere! Amy Winehouse, Arctic Monkeys, AD DC en Jimi Hendrix. Niet mogelijk denkt u ?
Gitaarpraktijk André de Borst maakt het vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019 wel mogelijk tijdens zijn jaarlijkse Gitaarpraktijk On Stage.

On Stage is de gelegenheid om te zien en horen hoe een rockende en stomende show van Dé Gitaarpraktijk in Almere er uit ziet.
Tijdens dit jaarlijkse spektakel krijgen studenten van de Gitaarpraktijk gelegenheid om in een professionele setting podiumervaring op te doen. De studenten worden begeleid door de On Stageband. Diversiteit in muziekstijlen is de muzikale sleutel van docent André de Borst en het programma op On Stage straalt dat dan ook uit.

Gitaarpraktijk On Stage is een bruisende en kolkende melting pot van stijlen die 8 en zaterdag 9 februari 2019 zijn hoogtepunt bereikt. Van klassiek naar steelstring, van blues naar rock. André de Borst laat de boel echt knallen tijdens On Stage.
De Almeerse gitarist André de Borst is al jaren een toonaangevende muzikale factor en inspirator binnen Almere. Zijn Gitaarpraktijk bestaat al meer dan 25 jaar. De jaarlijkse Gitaarpraktijk On Stage waarin studenten van hem spelen zijn een begrip geworden voor gitaarspelend Almere en omstreken.

Reserveren kan via de website: www.degitaarpraktijk.nl of telefonisch bij André de Borst (06-52539828). Prijs € 7 p.p. De concerten beginnen om 20.00 uur. De Glasbak is geopend vanaf 19.30 uur.