• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

In het theater zijn regelmatig voorstellingen, optredens en culturele evenementen. Wil je kaartjes voor een voorstelling of andere activiteit? Kijk dan hieronder hoe je aan kaartjes kunt komen, hier vind je het actuele programma.

De meeste voorstellingen, optredens en andere activiteiten worden door verenigingen, culturele ondernemers, clubs en andere organisaties georganiseerd. De Glasbak bepaald niet wat er in het theater geprogrammeerd wordt.


Mijn Stem is een theatervoorstelling van Noortje Fassaert over het vinden van haarzelf. Middels persoonlijke vertellingen, zelf geschreven nummers en jazz klassiekers neemt Noortje je mee in haar wereld. Wie ben ik echt? Wat is mijn stem? Vragen waar Noortje op zondag 2 juli antwoord op probeert te geven in Theater de Glasbak, Almere.

Na een aantal tragische gebeurtenissen in Noortje's leven gaat ze op onderzoek uit. In haar zoektocht wordt zij geconfronteerd met onzekerheden, verdriet en begint haar pad naar zelfacceptatie. Dit alles incorporeert ze in haar eerste one women show waarin grootse thema's als liefde en verlies ter sprake komen.

Met een vleugje kleinkunst, veel jazz en pop geeft Noortje een uniek en persoonlijk kijkje in haar leven. Mijn Stem is een intieme vertelling van Noortje Fassaert, begeleid door pianist Mark van der Feen en gitarist Jaime Garrido Latorre en tot stand gekomen i.s.m. Theater de Glasbak.

Mijn Stem
Zondag 2 juli - 15:30|
Theater De Glasbak, Almere
Meer info en tickets: noortjefassaert.com

Noortje Fassaert
Noortje Fassaert (1982) is zangeres en danseres.

Ze schitterde in verschillende musicals als Bubbling Brown Sugar, The Wiz en Saturday Night Fever. En was te zien in televisieshows en theatervoorstellingen in binnen- en buitenland. Momenteel treedt Noortje op in verschillende bezettingen, componeert ze voor films en werkt ze aan eigen nummers.

Voor meer informatie zie: www.noortjefassaert.com
Tickets Mijn Stem: www.eventbrite.com

Foto door Karen Scheffers
Grafisch ontwerp door Petra Warrink