• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

In het theater zijn regelmatig voorstellingen, optredens en culturele evenementen. Wil je kaartjes voor een voorstelling of andere activiteit? Kijk dan hieronder hoe je aan kaartjes kunt komen, hier vind je het actuele programma.

De meeste voorstellingen, optredens en andere activiteiten worden door verenigingen, culturele ondernemers, clubs en andere organisaties georganiseerd. De Glasbak bepaald niet wat er in het theater geprogrammeerd wordt.

KAFFEE KUCHEN KONZERT met de Gooise Operette
Voor het eerst presenteert de Gooise Operette haar Kaffee Kuchen Konzert in Almere. Tussen de muzikale gangen door wordt het publiek getrakteerd op koffie, thee en lekkernijen.
Een concert in ontspannen sfeer aan gezellige tafeltjes. Met recht een ‘lekker middagje uit’ én een verrassend moederdagkadootje!

De Gooise Operette is al 52 jaar het enige operettegezelschap dat Het Gooi rijk is en heeft als een van de weinige operettegezelschappen in Nederland vastgehouden aan het operettegenre,
dat weer steeds populairder lijkt te worden als licht klassieke muziekvorm; denk maar aan de succesvolle concerten van André Rieu.
Maar ook de Gooise Operette trekt jaarlijks volle zalen!

Op 26, 27 en 28 oktober zet het gezelschap de complete operette The Pirates of Penzance op de planken in theater Spant! te Bussum.
Daarnaast geven zij concerten in de regio, waarbij het Kaffee Kuchen Konzert-concept heel populair is.

U bent van harte welkom op zondag 13 mei in de Glasbak, Lierstraat 21 te Almere. Gratis parkeren. Aanvang 14.30 uur.
Kaarten (inclusief onbeperkt koffie/thee en lekkers) kosten € 18,50 p.p. en zijn te bestellen via de website www.gooiseoperette.com of telefonisch via 06-1395 92 21. Reserveren is aanbevolen.

De Gooise Operette heet u van harte welkom!