• Ondersteuning nieuwe culturele activiteiten
    Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Een theater en verzamelgebouw voor podiumkunstenaars van amateur tot beroeps, van jong tot oud. Een schitterend kleurrijk cultureel centrum waar verschillende disciplines samensmelten. Wij activeren Almeerders zelf cultureel te gaan ondernemen en ondersteunen hun daarbij, waar nodig. Podiumkunstenaars van elk niveau en alle leeftijden kunnen bij ons repeteren en uitvoeringen geven.

Kaartjes voor een voorstelling of optreden bestellen? Klik hier voor de agenda.

Activiteiten
Altijd al op het podium of in het theater willen staan, in een koor willen zingen, piano of gitaarlessen willen volgen? Maak dan snel kennis met het activiteiten aanbod!

Iedereen kan deelnemen aan de activiteiten door contact op te nemen met de vereniging, leraar of organisatie die nu al gebruik maken van De Glasbak.

Op de website vind je alle contactgegevens, de agenda en het repetitierooster. Mis je een activiteit en wil je die zelf graag organiseren? Dan kun je bij ons ook terecht voor het huren van een repetitieruimte of de theaterzaal.

Theater en repetitieruimtes
Wil je een voorstelling of optreden geven in onze inspirerende theaterzaal? Of zoek je een repetitieruimte om bijvoorbeeld danslessen, muziekles of theaterworkshops te geven? Het is allemaal mogelijk!

Ondersteuning nieuwe culturele initiatieven
Heb je plannen om een uitvoering, optreden, workshop o.i.d. in De Glasbak te organiseren, maar loop je vast met de organisatie hiervan? Neem contact met ons op, wellicht dat wij je een duwtje in de goede richting kunnen geven.

Cultureel netwerk
Als cultureel centrum hebben wij de afgelopen jaren heel wat goede contacten opgedaan in de lokale culturele wereld. Het is voor ons een uitdaging de verschillende disciplines aan elkaar te koppelen. Vaak brengt dit erg leuke samenwerkingen teweeg, waarbij er gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis en ervaring. Daarnaast zullen wij in de toekomst meer culturele initiatieven stimuleren en organiseren. Je kunt hierbij denken aan een theater summerschool, theaterprojecten, dansworkshops etc.

"De Glasbak faciliteert, verbind, stimuleert, ondersteund en is maatschappelijk betrokken."

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!